Hii gaisss! Pekan Nabaluu, tunggu DD datangggg! Bila dah takde PKP la kann 😛 Skrg ni hanya mampu tengok gambar jelah HAHAHA 

Biasanya sebelum nak ke Kundasang, mesti lalu sini. Pekan dia kecil je tapi cukup buat kita rasa tenang. Sampai atas ni orang kata sejuk ala Genting Highlands mcm tu. Oh satu lagii, dgrnya jalan ke atas ni pun berliku-liku jadi kalau korang mabuk jalan, better lelap kejap yer.

Korang boleh la masukkan tempat ni as one of your #bucketlist sebab tempat ni dikatakan antara best spot kalau korang memang sukakan pemandangan Gunung Kinabalu yang chantekk! 

Jom kita tengok gambar-gambar yang dah pernah pergi 😊 

A picture containing tree, outdoor, nature, greenDescription automatically generated

A picture containing mountain, grass, outdoor, natureDescription automatically generated

A picture containing mountain, sky, person, outdoorDescription automatically generated

A picture containing mountain, sky, outdoor, personDescription automatically generated

A picture containing mountain, sky, nature, outdoorDescription automatically generated

A picture containing sky, outdoor, grass, mountainDescription automatically generated

A picture containing mountain, outdoor, sky, natureDescription automatically generated

A picture containing tree, grass, outdoor, skyDescription automatically generated

A picture containing indoor, family, clutteredDescription automatically generated

A picture containing closeDescription automatically generated

Tudia! Temptingnya tengok view ni! Dia mcm bila berdiri kat tepi tuu, rasa macam habis semua masalah, stress, bebanan tu hilang. Tu la orang kata, setahun dua atau tiga kali mesti kena travel untukk pastikan kesihatan mental terjaga. 

DD bila tengok gambar ni, fuh dah macam memanggil! Cepatlah PKP ni habis dan #COVID19 ni takde! Nak jenjalan spend time dengan family pastu nak banyak2 ada ‘Me Time’ dgn travel mcm2 tempat gitu. 

Okay! Done DD bebel HAHAHAA Make sure masukkan Pekan Nabalu ni dlm #bucketlist korang tauu pastu pergi terus ke Gunung Kinabalu. Baru adventure! 

Jumpa korang pada next entri okay?! #MuahCiked

Kredit Gambar dan Gambar Utama: FB Places Malaysia