Hii gaisss! Finally, dah boleh rentas negeriiiii! Yuhuuuuuu 😊 Makin laju lahhhh kaki #gengRajaCuti berjalan hihihi Untuk entri Yukk Jenjalan kali ni, DD nak bawak korg ke satu tempat yang penuh dengan manisan. Conpem korg terliur, jatuh cinta lagi2 kalau korg memang peminat kek atau cokelat. 

Sampai juga DD ke Suka Dessert ni. Kat sini korg dtg tapi tak cuba segala jenis dessert dia, mmg rugi yakmat yer. Tu la kepakaran dorg ni!

A picture containing text, indoor, different, counterDescription automatically generated

A picture containing text, indoor, counter, tableDescription automatically generated

A picture containing indoorDescription automatically generated

A picture containing indoor, food, pastry, differentDescription automatically generated

A picture containing indoor, case, pastry, differentDescription automatically generated

Sebenarnya DD nak cuba menu King Crab dgn Lobster dia tapii sebab pergi dengan mak DD, so kita postpone dulu nak makan tu hehe Nanti kita pergi dgn geng yang sekepala, baru best makan tu kan kan 

Masuk je ke sini, simple sgt dekorasi dia tapi cantik, kemas dan tampak luas. 

A picture containing text, indoor, person, ceilingDescription automatically generated

A picture containing indoor, ceilingDescription automatically generated

A picture containing text, indoor, ceilingDescription automatically generated

Nasib time pergi ni tak ramai orang jadi ada la tempat nak duduk n chill santai makan kat sini.

Apa yang kitaorg order? 

Simple je kot hikhik Mcm mak DD, dia amik ikan filet panggang (biasalah taknak pedas, taknak keras, nak something yang lembut) Hmm mcm2 yer permintaan dia hahaha #nasibmak

A picture containing food, dish, plate, mealDescription automatically generated

Bila makan ni, ada rasa manis2 sikit. Sedap la. Kena dgn tekak! DD pula amik megi ramen yer sbb haritu nmpk dorg up gmbr ramen kat socmed, mcm mengiurkan ha gituu hahaha

A picture containing food, plate, dish, mealDescription automatically generated

A picture containing food, plate, fries, dishDescription automatically generated

Simple je kan sbb sblm gerak ni kitaorg masing dah mkn nasi hahaha Jadinya ruang dlm perut tu pun dah makin mengecil. 

Pastu sempat la amik dessert – brownies ada mata hihihi

Satu potong ni RM5 jer. Berbaloi la untuk korang yang mmg nak rasa rasa jer. Kalau beli byk takut tak habis, dah membazir pulak kan! Tak baikk tuu. 

Sebelum balik, adik DD ada minta belikan something. Jadinya 4 ni yang DD pilih sebab dah RAMBANG MATA uolsss hahahaah 

A picture containing indoorDescription automatically generated

Perempuan kan! Nampak je makanan, confirm hepiii smpi ke telinga hahhaa Jadi kalau aweks atau buah hati tu tengah merajuk, JANGAN TANYA NAK P MAKAN MANA okay? Tapi korg bawak je ke sini! Heheheh yeayyyy haa gitchewww

Dessert kat sini serius sedap dan tak berapa manis. Korg la pulak cuba okay? Tu jer entri DD utk harini hehhe Next entri DD nak story pasal 1 hotel yang baru bukak tapii layanan, tempat dan makanan dia? Besttt teruksss. Rugi korang tak pergi sementara dah boleh rentas negeri ni heheh Stay tuned tauu #muahciked