Hi gaisss! Welcome back to my entryyy #giteww hahaha  Untuk entri Yukk Jenjalan harini kann DD bawak korg minum petang simple di Kafe Luckin Kopi, KL. 

Kitaorg smpi around 5pm mcm tuu, lagi sejam depa dah nak tutup HAHAHH Timing kitaorg ngam ngam je wehh! 

A picture containing text, floor, indoor, tableDescription automatically generated

Bukan selalu dapat spend time dengan adik beradik DD masa cuti jadi walaupun kitaorg kul2pm mcm tu dah mkn ‘late lunch’ kat Tanglin. Kitaorg pekena Ikan Bakar dengan nasi duluu hikhik 

A picture containing indoor, person, people, ceilingDescription automatically generated

A picture containing indoor, window, ceiling, peopleDescription automatically generated

Walaupun kitaorg dtg sini petang tapi tempat ni masih ramai orang yer! Beratur la kejap dalam 5 minit mcm tu hehe 

Kitaorg dtg sini untuk makan petang jer. Yelah masing2 dah bosan duk terperuk je kat rumah kan hahaha 

Kitaorg order rojak, roti bakar, lucky charm dgn coke cola jer. Simple je kan! Okay la tu sementara nak laik perut untuk makan dinner pula. Tapi siapa yang penggemar kopi, korg wajib dtg sini cuba kopi depa! Fuhh yang tu tempting okayyyy. Nanti DD nak dtg lagii utk pekena kopi dia pulak! Ada tak yang nak teman DD? hihihi

A picture containing cup, table, coffee, indoorDescription automatically generated

Roti bakar dia pula? Lembut uiiiiii. Mmg fevered DD pula cicah roti dgn air tuuu! Ngam teruks. Kopi dia pekat kaw wehh. Korg patut cuba okayyy. Boleh ler dtg dgn buah hati nantii 😉 

A loaf of bread on a plateDescription automatically generated

A picture containing coffee, cup, food, plateDescription automatically generated

Opcoz ler kitaorg sempat berselfie yer. 

Ohh! Kat sini pun ada satu port yang korang boleh ber #OOTD tauuu. Simple tapi kalau korg pandai posing n bergambar, mesti cun melecun gmbr korgg hehe

A picture containing building, outdoor, brickDescription automatically generated

A picture containing building, person, outdoorDescription automatically generated

A picture containing building, plant, decorated, furnitureDescription automatically generated

A picture containing indoor, ceilingDescription automatically generated

A picture containing building, indoor, stoneDescription automatically generated

Dan kalau korg perasan, ada satu tempat nama ‘Purple Cane’ kat bangunan depan tuu sesuai nak bergambar! DD haritu tak sempat nak bergambar ☹ Kalau takk penuh ler spam gmbr dlm ni sampai korg muntah hijooo #tiber HAHAHAHHA 

A picture containing building, outdoorDescription automatically generated

A picture containing text, outdoor, streetDescription automatically generated

Kat area sini pun banyak tempat bet korg boleh jenjalan pun. Mmg tak rugi la jalan2 kat sini! And finally, entrii DD sampai sini sahaja. Jumpa nanti pulak okay?? Stayyyy tuned gaisss 😊