Hari ahad lepas DD bawak mak g makan sini. Kedai baru kat TTDI. Restoran Bok’s Kito, makanea kelate sedak do’oh. 

Tak sure bila kedai bukak tapi since mak nak makan nasi berlauk, tu yang singgah sini. Yelah, dah dia secara rasmi pencen dari bekerja, tu yang bawak dia jenjln g makan.

Pelbagai jenis hidangan ada kat sini yer. Rambang la mata kejapnya! Biasa la perempuan ni, takleh nmpk makanan banyak bersusun atas tu, confirm pening 😉 

Tapi pilihan DD ialah nasi kerabu dengan ayam berempah! Fun sedap do’oh hehe Mak DD pilih nasi dagang ikan tongkol dan tambah paru sambal sikit. Oh, sepupu DD cakap kat sini laksam dia sedap. Dia selalu order laksam, kuah dia manis. So korg yg suka laksam tu boleh la cuba kat sini yer. 

Biasanya waktu tengah hari ramai la sikit, cuma ni DD datang pun dah petang. Selain dari nasi, dia pun ada me celop dgn roti bakar! Nak datang utk makan petang pun boleh sgt 😊 

A picture containing indoor, chair, table, refrigeratorDescription automatically generated
CalendarDescription automatically generated

Kedai ni betul-betul bersebelahan dengan bomba, kat coner hujung sekali. Kenkdg nak fast food dgn western pun bosan jugak kannn, tambah2 lagii bila skrg asyik kerja dari rumah je. 

Haa, next tempat DD nak ke Shah Alam pulak! Kedai mana? Tunggu yer. Nanti DD update heheh