Haluuu koranggg! Entri Yukk Jenjalan DD kali ni ber-Werk from home di Damansara Loft bersama geng DD. Curlasss tak kami? πŸ˜› #janjihepiibersama 

Since masing-masing pun dah tak larat nak tengok rumah sendiri hahaha Jadinya kitaorg pun cek AirBnb dan jumpa Damansara Loft ni. Dahla 5 minit jer dgn IKEA tu #tmptshoppingfeveret pastu boleh masuk dlm 7 orang lagii. 

Mmg tak tunggu dah! Terus book jer. Sekali sekala bertukar angin dan suasana tempat kerja. Lagipun tu tgh ada promo, berbaloii ahahha Yang penting tempat ni ada sediakan wifi (senang nak buat kerja yer), TV, dan dekat dgn tmpt makan.

Nasib baikk kitaorg stay dekat-dekat. Takla jauh pun dan tak perlu pun nak rentas daerah gituu. Haa jom la DD jamu mata apa yang ada dlm loft ni okay, #confirm koranggg tergodaaa! Boleh la standby untukk minggu akan datang. Yelahh mana tahuu PKPB ni bersambung lagii ker kan….. kihkih πŸ˜› 

Sempat la bergambar kat Empire Damansara ni.. Luar tu cantik yer! Nmpk vintage sgt. 

Kitaorg check in pagii around 9 something mcm ni so sempat lah g breakfast mamak kat bawah tu. Ohh siap boleh ber-zoom meeting sekali yer hahaha Kerja dimana-mana, bak kata mona dalam drama Kampung People 2 tuuu HAHAHA

Habis meeting dan breakfast kitaorg pun masuk la rumah. Simple tapii terasa luas! Pastu boleh nampak view tuu, chantekkk. 

Fuhh dah mcm gallery yer! The best feeling EVER, lagi-lagi bila dapat spend time dengan geng yang sekepala dan masukk air πŸ˜€ Untuk PKPB kalini, DD tak la rasa teruk sgt since kita masih boleh keluar within daerah kan. Untukk korang yang mcm DD and d geng yang suka keluar& tak boleh duduk rumah lama sgt, idea ni sesuai untuk korg! 

Dalam berkerja dari rumah tapi masih mood holidayyyy gitu. Cuba okay!! 

Mekasihhh sebab sentiasa support entri Yukk Jenjalan DD di Raja Cuti ni! So nak tahuu ke mana pulak DD pergi lepas ni?! Tungguuuuuuuuuuuuu πŸ˜‰