Lamanya abam tak balik kampung! Tapi hari kejadian kereta rosak pulak, abam minta tolong member recommend kereta sewa yang terdekat. Dia suggests subscribe kereta dengan Flux. First time abam dengar! Lepas abam dah subscribe, terus jatuh hati kat Flux ni!

Alang-alang abam memang plan nak beli kereta Mercedes nanti, abam terus subscribe kereta ni. Saje nak test dulu best ke tak! Kalau selesa & serasi dengan abam, baru boleh beli!

Apa yang best kalau subscribe Flux ni?

  1. Boleh pilih kereta apa yang korang nak, berkualiti & boleh tukar mana-mana kereta yang korang suka dalam tempoh yang fleksibel.
  2. Tempoh kontrak yang fleksibel, korang boleh cancel anytime!
  3. Flux juga akan jadualkan bila kereta korang kena servis, takyah pening kepala lagi nak servis kereta!

Lain dari lain ni! Mmg rugi la kalau korg tak cuba sendiri hihi Tunggu apa lagii tuu? Tahuu korang minatt dah tuu uhuks! Klik sini yer.

Apalagi yang abam suka pasal Flux ni?

Insurans dan cukai jalan akan ditanggung oleh Flux. Korang takyah fikir cuma bayar yuran langgan bulanan sahaja!

Best lagi psl Flux ni, adanya khidmat bantuan 24 jam tau. So kalau kereta tu tetiba rosak atau ada masalah, telefon je dorg. Secepat mungkin Staf Flux sendiri akan turun padang untuk bantu & tukar kereta yang baru untuk korang (tengok pada situasi la yer). Best kan? Info lanjut klik je sini.

Kereta Mercedes yang abam langgan ni pun AWESOME giler! Interior & exterior kereta macam abam baru beli! Bersih & sentiasa dijaga untuk keselesaan pelanggan. Terus abam langgan untuk 3 bulan!

Memang berbaloi! Tengok je video ni:

Haa berbaloiii kan? Kalau nak jugak kena la cepat-cepat check kat website dorang okayy!