Hii geng cutii. Ke mana kita utk Yukk Jenjalan kali ni? 

Kali ni kan DD nak review tempat makan pulak yer. DD bukanlah jenis yang suka duduk kat rumah lama-lama, nak tak nak mesti kena keluar hirup udara segar okay! Biasalah manusia yang jenis kaki jln mcm DD ni, mmg mcm ni ๐Ÿ˜› Korang pun sama ke mcm DD? Kita genggggg! 

DD cuba Foodscapes kat TTDI ni, selalu sgt pusing tapi tak pernah lagi datang makan sini. Kali ni DD dtg dengan mak, saja nak try tempat baru.

Foodscapes ni bersebelah dengan kedai makan Santai, TTDI. 

Siap dia berpantun yer kat situ hahaha Time DD pergi ni dia tengah ada promosi tauu. Satu set tu promosi dia start harga RM16.90 tauu. Berbaloi la sekali sekala nak mkn dap dap kan ๐Ÿ˜€ (tapi katanya utk WEEKDAYS jelah yer) jangan korg dtg time weekend pastu tanya DD nape tak dpt harga promo tu, sekeh kang HAHAHHAAH

Style makan sini teringat mcm mkn kenny rogers hehe Bezanya DD pilih set ada udang tepung, fries dgn nasi + air milo (RM21.90). Mak DD pulak amik set yang ada chicken tender, salad (acah sihat ๐Ÿ˜›), nasi + air apple (RM19.90) #biasalahbarudapatgaji ๐Ÿ˜› 

Oh interior tempat serius cantik! Hijau + putih, very the beauty gituu! Kalau korg tgh cari port nak dating dgn shuben atau buah hati, DD rekemen tempat ni. Vibes kat rasa best. Siapa yg suka #OOTD tu, elok sgt la sbb lighting sini mmg cun, mesti gambar korang on point hehehe 

Tunggu apa lagi? Nah masukkan dalam list tempat makan korang. Nanti pas habis PKPB ni g la serbu okay? 

Okayy, setakat ni jer entri DD kali ni. Sampai jumpa lagiiiiiii. Mekasihhh korang sebab support DD #muah love love korang ๐Ÿ˜›