Hii uolss, back to my entri 😊 Yukk Jenjalan bersama DD again. 

Siapa kat sini yang teringin nak bercuti naik yacht? Ala mcm yang famili sis lofa pergi tuu. Bestnya kan! DD jumpa 1 port ni best! Kat Johor, tak jauhh pun dari KL. Kalau dari KL, perjalanan tu mengambil masa dalam 4 jam cmtu jek. 

Bila naik yacht ni boleh la feeling sikittt! Tempat ni kat Puteri Harbour, boleh naik Emerald Boats dan layan view sunset gituu. 

A boat traveling across a bridge over a body of waterDescription automatically generated

Bila naik yacht ni, lagi best pergi ramai-ramai tauuu! Plan la elok-elok dgn bestie korang ataupun dengan family. Bonding time! Dgrnya kat Emerald Boats ni tgh ada promo tapii better korg cekiout page dorg @EmeraldBoats okay. 

DD tengokk kat sini pun korang boleh plan untuk sambut birthday party, anniversary, pre-wedding photoshoot dan macam-macam lagii lah. Helok kan? Awww bestnya!

A boat docked at a dockDescription automatically generated
A room filled with furniture and a tubDescription automatically generated
A picture containing indoor, ceiling, sitting, smallDescription automatically generated
A large bed in a roomDescription automatically generated
A table topped with plates of food on a plateDescription automatically generated
A picture containing snow, sitting, table, coveredDescription automatically generated
A picture containing boat, outdoor, table, sittingDescription automatically generated
A picture containing indoor, water, small, sittingDescription automatically generated

Temptingnya tengok gambar-gambar ni hahaha Okay memandangkan cuti AL DD byk lagii ni, harapnya boleh la DD plan bercuti ke sini jugak! Tengok harga dorg mcm menarik betul hehhe Godaan! 

Kalau korang dah pergi, meh meh kongsikan pengalaman korang okay? Takpun share terus gmbr korg atas boat ni! Kasi kitaorg teruja sikitttt.

And the END! Sampai sini sahaja entri Yukk Jenjalan DD kali ini. Release stress kejap dari kerja walaupun setakat berangan skrg ni huhu Okay, next entri apa pulak DD nak share? Kenalah stay tuned! Tatata

Kredit gambar utama: FB Emerald Boats