Selamat kembaliiii ke entri Yukk Jenjalan bersama DD 😊 Sementara tengah musim pandemik ni, meh kita cuci mata dengan gambar-gambar Hidden Gems kat Bayu Lestari Resort, Mersing atau to be spesific, Pulau Babi Besar. Nanti bila dah boleh keluar mcm dulu, boleh la kita ramai-ramai pergi sini okay? 

DD pun tak shabar ni! 

Jom kita tengok perkongsian dari twitter @aadarwina ni.

Chantekksss and jernih ngat! Katanya tempat yang dia pergi ni ialah private island jadi tak ramai orang. Yang sukakan privasi tuu, boleh la cekidout hihi

Btw, resort kat sini pun ada sediakan pakej untuk aktiviti island hopping (semua orang suka part ni) & snorkelling. 

A boat on a body of waterDescription automatically generated

Dalam masa yang sama, korg boleh juga sewa basikal untuk aktiviti tengok sunset (Awwww naisss)

A group of people standing next to a palm treeDescription automatically generated

DD tengok je perkongsian ni, hatii memberontakkk nak ke sini! Cantikkk dan boleh sangat untuk lari diri sekejap dari kesibukan kota dan kerja 😊 Okay! Boleh la kita ramai2 tatap gambar ni  dulu, berangan macam kita dah sampai! Takla kebosanan melanda kat rumah tu ihiks

Tempat ni akan masuk dalam bucketlist DD! Boleh la habiskan cuti AL DD yang byk tuu kat sinii, wahh helok! 

Nanti bila DD dah sampai sini, DD akan masukkan dalam entri Yukk Jenjalan ni okay. Tapi janji stay tuned tauu! Hehe

Kredit gambar utama: bayulestariresort (IG)