Hari ni kita say bye bye Bali! Serius gais, 4 hari rasa tak cukup. Banyak lagi tempat tak cover 😊 Takper…next time boleh datang lagi. Pakej Kembara Raja Cuti ada banyak lagi tour lain ke Bali. Takde masalah kalau nak repeat datang Bali lagi pasal setiap pakej tu berbeza. Syok!

A person sitting at a table in a restaurantDescription automatically generated

Hari ni tak banyak sangat aktiviti sebab flight kitorg awal, so takut tak sempat kalau nak pergi jauh-jauh. Last minute shopping pun dah buat semalam kat Kuta. 

Breakfast kat hotel je macam biasa.

A picture containing indoor, clothingDescription automatically generated
A picture containing greenDescription automatically generated

Kitorang cadangkan sapa-sapa yg nak holiday kat Bali ni amik terus seminggu. Baru dapat keliling seluruh pulau. 

Serius gais. Banyak yg kita boleh tengok. Architecture bangunan dan rumah tradisi Bali, perusahaan diorg…and of coz food, urut dan shopping! Memang syok!

Tapi dari sini dulu untuk kitorang dari Bali untuk Kembara Raja Cuti. Kemana destinasi kitorg lepas ni? Kena tunggu la. 😊

A picture containing outdoor, building, ground, personDescription automatically generated